ΟΡΘΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ,ΑΦΡΩΔΟΥΣ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ
Η ανάγκη πηγάζει μέσα από την ορθή κατάρτιση των εργαζομένων στην επισιτιστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία για το σωστό σερβίρισμα κρασιού αλλά και την ορθή γευστολόγηση του οινικού προϊόντος. Η αναβάθμιση στις γνώσεις και δεξιότητες, για το σερβίρισμα του
κρασιού, χρησιμοποιώντας τις σωστές διαδικασίες για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα είναι προς όφελος των ιδίων και των επιχειρήσεων γενικότερα. Η επαγγελματική καθοδήγηση
προς τους πελάτες για την επιλογή του κρασιού αλλά και σερβιρίσματος των διαφόρων τύπων
κρασιών και με γνώση των διαφόρων ποικιλιών, περιοχών και γευστολόγηση κρασιών ο
πελάτης θα νιώσει ότι είναι σε ένα επαγγελματικό χώρο επισιτισμού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής
βιομηχανίας που ασχολούνται με το σερβίρισμα κρασιών και ποτών.
Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των συμμετεχόντων στο πως να γίνεται σωστά το
σερβίρισμα του κρασιού και του αφρώδους οίνου καθώς επίσης και στις τεχνικές γευσιγνωσίας.
7 ώρες
Τετάρτη 29/05/2024
Ώρα: 09:00 -16:30
Ώρα: 09:00 -16:30
Διά Ζώσης, Ξενοδοχείο Aliathon Resort , Πάφος
Ελληνικά
Βεβαίωση Παρακολούθησης του “Velissariou Training Center”
Α) για δικαιούχους ΑνΑΔ (μισθωτοί σε εταιρεία): €230 μείον €140 επιδότηση ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ: €90
Β) για μη δικαιούχους ΑνΑΔ (αυτοτελώς εργαζόμενοι): €230
Γ) για ανέργους: €90